Skip to content

Be an

IT Extraordinaire

with Pulseway

Robust RMM Solution

Mobile-First Design

Loved by 50,000+ IT professionals

De juiste infrastructuur- en serverbewakingssoftware is een essentieel onderdeel van elke IT-afdeling in een bedrijf.

Geplande
automatisering

Creëer en implementeer aangepaste scripts om al uw IT-taken te automatiseren, tijd te besparen en uw algehele resultaat te vergroten . Automatiseer alles van back-uptaken tot beveiligingscontroles volgens planning of op aanvraag, op elk moment,   van een apparaat dat zich het dichtst bij u bevindt.

Toegang
op afstand

Met de eigen Remote Desktop-tool van Pulseway kunt u verbinding maken met alle bewaakte computers   en een afstandsbediening of console sessio bedienen zonder enige configuratie.

Zeer
veilig

Pulseway is vanaf het begin ontworpen als een beveiligde service. Alle communicatie is gecodeerd  en vindt plaats via HTTPS. Device Access Policies kunnen apparaten beperken of blokkeren en de  opdrachten die vanaf elk apparaat kunnen worden uitgevoerd.

Real-Time monitoring

Real-time monitoring en beheer

De oplossing van Pulseway eindigt niet met een eenvoudige system up/down bewaking of met een "kijken, maar niet aanraken". Directe waarschuwingen stellen u op de hoogte, zodat u de eerste bent die weet wanneer er iets mis gaat met uw kritieke systemen. Als beheerder hebt u volledige toegang tot alle services, bestandssystemen, opdrachtvensters en prestatiegegevens. Er is absoluut geen administratieve taak die u niet kunt uitvoeren en u kunt uw eerste verdedigingslinie automatiseren door alarmen aan taken toe te voegen.

complete control image

Volledige controle vanaf
elke locatie

Ontvang meldingen en beheer uw systemen vanaf elke locatie op elk apparaat.  Controleer en beheer al uw Windows-, Linux- en Mac-servers en  werkstations met een eenvoudige app op uw mobiele apparaat.

Application monitor

Bewaak uw kritieke applicaties

Met Pulseway kunt u ook uw toepassingen beheren met behulp van de REST-API of de Cloud API  parameters, statistieken en gebruik Web Hooks om in realtime met de bewaakte instanties te communiceren. Stuur meldingen wanneer  runtime-parameters zich buiten de grenzen bevinden, er fouten optreden of op andere evenementen die het waard zijn te weten. Beginnen met het beheren van embedded  systemen, websites, applicaties, back-upscripts en meer met behulp van elke programmeertaal of scripttaal.

Siemens logo

Case Study:

Siemens Industry

Pulseway bood precies wat we zochten: gebruiksgemak, toegang voor meerdere gebruikers, gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen gegevens en real-time waarschuwingen. In tegenstelling tot sommige andere beheerprogramma's op afstand die we bekeken, bood Pulseway een eerste mobiele benadering. Elke functie van Pulseway kan worden afgehandeld met een telefoon of tablet. Wat hebt u aan een melding als u er niet op kunt reageren ongeacht uw fysieke locatie?

Al Clark III

Senior technisch specialist Siemens Industry Inc.

Al Clark III is Senior Technical Specialist bij Siemens Industry Inc., een dochteronderneming van Siemens AG, een wereldwijde krachtpatser voor meer dan 165 jaar in elektronica en elektrotechniek, actief in de sectoren industrie, energie, gezondheidszorg en infrastructuur en steden.


"Ik ben altijd aangenaam verrast geweest over hoe goed de oplossing werkt,   hoeveel tijd deze bespaart en hoe vrij deze is voor organisaties zonder   24 uur systeembeheerders. Onze IT-beheerders identificeren systeemoverbelasting, herstarten services   en wijzigen wachtwoorden in Active Directory, in seconden vanaf hun smartphones."

Josef Himmelbauer

CIO Caritas Wenen
Caritas

Case Study:

Caritas Industry

Caritas Wenen is een van de grootste NGO's in Oostenrijk met ongeveer 4.500 werknemers en 10.000 vrijwilligers.   Hun infrastructuur omvatte 120 Server, 45 VMware-hosts, 2 datacenterlocaties, meer dan 1700 IT-gebruikers, meer dan   160 veldkantoren, 350 notebooks en 170 datalijnen. Dit alles moest 24/7 gemonitord worden door 5 systeembeheerders.


mme images

Probeer Pulseway nu

5,200
CUSTOMERS
950,000
SYSTEMS MANAGED
750,000,000
CRITICAL ALERTS SENT